Gastenboek

Bedankt voor het lezen van onze website. Ik hoop dat je er wat aan gehad hebt.
SAMEN STA JE NIET ALLEEN! Wij zouden het erg waarderen als je wat achter laat in ons gastenboek. Hier onder kun je reageren.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.65.63 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
6 berichten.
Frans Peters Frans Peters heeft geschreven op 31 maart 2019 om 17:11
Vraag. Bij de joga lessen van de maandag. Zijn de oefeningen staande of zittend op een stoel dus niet op de vloer. Bij voorbaat dank.
Beheerdersantwoord van: Ria van Beers
de yoga les is ook geschikt voor mensen die gebruik willen maken van een stoel. helaas is er op dit moment geen ruimte, we kunnen u wel op de wachtlijst zetten. Vriendelijke groet Ria van Beers.
Liliane Grootjans Liliane Grootjans heeft geschreven op 26 februari 2018 om 15:23
Hallo, Twee jaar geleden de diagnose poly-artrose (handen, voeten, enkels, nek en schouders) gekregen. Ik was toen 55 jaar. Het zit in de familie. Mijn moeder had op 55-jarige leeftijd al 2 kunstheupen. Ik bof dus nog. Inmiddels wel mijn werk in de zorg moeten beëindigen, en geleerd om te gaan met aanpassingen en in mijn geval vooral een rustigere levensstijl. Via een foldertje bij de bibliotheek kwam ik terecht op jullie website. Ziet er goed uit. Ik heb mij meteen ingeschreven als lid, omdat ik ook al enige tijd op zoek ben naar een beweegprogramma. Ik hoop binnenkort eens een avond/activiteit te kunnen bezoeken.
Judie Hermens, Well Judie Hermens, Well heeft geschreven op 4 oktober 2017 om 09:51
Hallo, al jaren kamp ik met erkende artrose in mijn voeten/enkels en handen. Soms zeer pijnlijk, zeker met lopen. ben nog volop werkzaam, maar inderdaad weinig begrip. Misschien eens een avondje bezoeken om te kijken wat anderen ervaren en wat er verder aan te doen is qua hulpmiddelen.
Beheerdersantwoord van: Ria van Beers
Hallo, Iedere eerste dinsdagmiddag van de maand is er een Reumacafé, hier kun je alle informatie krijgen over Reuma. Bij nog meer vragen stuur dan een mailtje naar secretariaat@rpvveo.nl
Ria van Beers Ria van Beers heeft geschreven op 23 juni 2017 om 14:46
Vandaag de foto's van het voorjaar van 2017 op de website gezet onder album. Onze "klapper" was natuurlijk de Artrose avond in samenwerking met de St. Maartenskliniek/Radboud UMC, ook de BBQ was goed verzorgd en ontzettend gezellig. Ik zou zeggen neem een kijkje onder fotogalerij en dan album aanklikken. Veel kijkplezier!!!!
Jannie van Rengs Jannie van Rengs heeft geschreven op 29 maart 2017 om 22:41
Wat een mooie website maar ik ben zelf een tijdje uit te running heb een Rug operatie ondergegaan en ben aan het herstellen Als ik weer herstelt ben sluit ik me weer aan de groep en kom dan een keer kijken Tot horens Jannie van Rengs
Beheerdersantwoord:
Dank je wel voor je compliment. Wij wensen je beterschap met het herstellen van je operatie en zien je graag weer als het kan..
Computerhulp Horst aan de Maas Computerhulp Horst aan de Maas heeft geschreven op 25 januari 2017 om 11:17
Je bent nu op de vernieuwde website van de RPVVEO. Laat weten wat jij ervan vindt door een reactie achter te laten.

De vereniging wordt gesteund door het  logo reuma nederland